Anasta-logo

"SVJESNA PREHRANA U SKLADU S PRIRODOM"

                                         PREDAVANJA U SPLITU I ZADRU

                                                            23.03.2024., 24.03.2024., 25.03.2024

Na poziv dragih mi ljudi i prijatelja ovaj ću mjesec gostovati u Splitu i Zadru. Održati ću predavanje na temu “Svjesna prehrana u  skladu s prirodom”.

Kroz predavanje ću predstaviti moj život koji trenutno živim, posao koji radim i način na koji se hranim.

 

Posljednjih 14 godina traje moj put promjene prehrane i osvještavanja prirode, prirodnih zakona i same sebe kao ljudskog bića na kojeg se ti prirodni zakoni odnose i koje je stvoreno da živi u skladu s prirodom.

Živim na selu, što više pokušavajući živjeti u skladu s prirodom. Hranim se hranom koju je stvorila priroda. Određenu količinu hrane i sama proizvodim na svojem imanju, u vrtu i voćnjaku malo većem od pola hektara.  Svake godine sadim sve više voća i plodovitih i zelenih lisnatih biljaka koje su mi glavna hrana.  

Prije 5 godina započela je moja tranzicija na sirovu, živu, biljnu prehranu. U početku sam radila dosta grešaka slušajući druge  raw vegane i detox specijaliste. Gledala sam privlačne slike sirovih biljnih obroka, kreirala sam i sama recepte sirove hrane i pokušavala biti dosljedna u tome. Nisam lako uspijevala, ali nisam ni odustajala usprkos svim greškama i padovima. Kroz godine sam učila, osvještavala sebe i svoje tijelo i stalno propitkivala sve informacije na koje sam nailazila. Najviše od svega mi je pomogla moja intuicija koja me i dovela do  sirove, biljne prehrane.  Tako me moja intuicija dovela i na put Prirodne higijene koja mi je otvorila nova prirodna znanja i dala potpuno novi smisao sirovoj prehrani. 

Učenja Prirodne higijene su nešto najrazumnije i najlogičnije na što sam naišla na svom putu učenja o ljudskom zdravlju i iscijeljenju tijela. Promatranjem prirode i prirodnih zakona i sama sam došla do nekih spoznaja što ću podijeliti s vama na mojim predavanjima. 

Ispričati ću vam kako mi je živa biljna hrana promijenila život, moje zdravlje, moj um i misli, moje emocije, čak i moj posao i način života te ljude s kojima sam danas okružena. 

 

Mjesto i vrijeme predavanja:

SPLIT,  prostor udruge „Kadulja“, Barakovićeva 31

            23.03.2024. subota u 18 sati 

            25.03.2024. ponedjeljak u 18 sati

ZADAR,  dvorana crkve Bezgrešnog začeća B.D.Marije, Puntamika, Trg kardinala Alojzija Stepinca 1

            24.03.2024. nedjelja u 18 sati

 

S obzirom na ograničeni broj mjesta u prostoru udruge “Kadulja ” za Split je potrebna najava dolaska pa vas molim da se prijavite za željeni datum:  

Split, subota 23.03.2024. ovdje 

Split, ponedjeljak 25.03.2024. ovdje 

Za predavanje u Zadru nije potrebna prethodna najava dolaska.

 

Predavanja su besplatna i ulaz je slobodan. Vaše donacije od srca su dobrodošle za pokrivanje troškova organizacije predavanja.

 

 

Veselim se vašem dolasku!

Vaša Petra-Anasta

Podijeli objavu